Έπεσε πολύ ξύλο

Είναι από τις στιγμές που αναρωτιέται κάποιος αν αυτό που παρακολουθεί συμβαίνει στα αλήθεια. Ο αγώνας Κάνσας – Κάνσας Στέιτ (νίκη του πρώτου με 81-60) για το Κολεγιακό Πρωτάθλημα σημαδεύτηκε από μία γενικευμένη σύρραξη, στην οποία ενεπλάκησαν όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων, με τον τσακωμό τους να φτάνει μέχρι την εξέδρα!

Με το σκορ στο 81-59 για το Κάνσας, ο Σίλβιο Ντε Σόουζα πήγε να ντριμπλάρει για να τελειώσει το παιχνίδι. Ο ΝταΧουάν Γκόρντον του Κάνσας Στέιτ όμως του έκλεψε τη μπάλα και έφυγε στον αιφνιδιασμό, με τον Ντε Σόουζα να εκνευρίζεται και να τρέχει και να του κάνει τάπα, αποφασίζοντας στην συνέχεια να σταθεί από πάνω του και να του πει κάποια “γαλλικά”. Αυτό που ακολούθησε, μάλλον δεν το περίμενε κανείς.

Οι παίκτες του πάγκου του Κάνσας Στέιτ μπήκαν στο παρκέ με σκοπό να επιτεθούν στον Ντε Σοόυζα ο οποίος απάντησε με γροθιές, με τους παίκτες του Κάνσας να πάνε να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους, με αποτέλεσμα να υπάρξει γενικευμένη σύρραξη που έφτασε στις πρώτες σειρές της εξέδρας.